Κατάλογος| αναλώσιμα| ιτζόι ταϊτζίζεν τζούντο| IJOY vape flavors - iJOY TaijiZen Judo 24000 ατμούς μιας χρήσης B044X53 τσίχλα μούρων

IJOY vape flavors - iJOY TaijiZen Judo 24000 ατμούς μιας χρήσης B044X53 τσίχλα μούρων

Μοντέλο: : B044X53

Κανονική τιμή Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη
powerby cards

ijoy taijizen judo 24000 ατμού μίας χρήσης

η καλύτερη καινοτομία στο vape έφτασε! το ijoy tajizen judo vape 24000 είναι μια συσκευή ατμίσματος τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρει ασυναγώνιστη απόδοση και γεύση. Σχεδιασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, το tajizen judo vape 24000 προσφέρει πολλά φουτουριστικά χαρακτηριστικά και έναν κομψό σχεδιασμό που απλά λατρεύει να κρατιέται. Η μπαταρία μεγάλης διάρκειας του εξασφαλίζει μια εξαιρετικά εκτεταμένη εμπειρία ατμίσματος κάθε φορά.

βασικά χαρακτηριστικά:

  • μπαταρία υψηλής χωρητικότητας : συνοδεύεται από ισχυρή μπαταρία 24000mah, το ijoy tajizen judo vape 24000 προσφέρει σταθερά μεγάλη διάρκεια - Διαρκείς συνεδρίες ατμίσματος χωρίς να χρειάζεται ποτέ να επαναφορτίσετε! απολαύστε αδιάκοπη απόλαυση ατμίσματος όλη μέρα και νύχτα.
  • προηγμένη τεχνολογία chipset : η προηγμένη τεχνολογία chipset επιτρέπει στο tajizen judo 24k ατμού μίας χρήσης να προσφέρει απαράμιλλη απόδοση, αστραπιαία θέρμανση και έλεγχο θερμοκρασίας ακριβείας για μια σταθερά ικανοποιητική εμπειρία ατμίσματος.
  • ultraσυμβατότητα : με τη μεγάλη γκάμα δεξαμενών ατμίσματος και πηνίων, το tajizen judo vape 24000 σάς επιτρέπει να εξατομικεύσετε την εμπειρία ατμίσματος όπως σας αρέσει, είτε προτιμάτε στυλ ατμίσματος από στόμα σε πνεύμονα είτε απευθείας. αυτό είναι τόσο ωραίο!
  • slick εργονομικός σχεδιασμός: με κομψό, ελκυστικό σχεδιασμό, το tajizen judo vape 24000 λατρεύει να ζει στην παλάμη του χεριού σας. Τα εξαιρετικά διαισθητικά χειριστήρια και η καθαρή οθόνη oled καθιστούν εύκολη την πλοήγηση και τη φουτουριστική προσαρμογή.
  • χαρακτηριστικά ασφαλείας : χαρακτηριστικά ασφαλείας έχουν ενσωματωθεί στο tajizen judo vape 24000. Είναι εξοπλισμένο με μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας, όπως προστασία από υπερθέρμανση, προστασία από βραχυκύκλωμα και χαμηλή μπαταρία προστασία, ακόμη και ένα χαρακτηριστικό ασφάλειας για τα παιδιά. καλώς ήρθατε στον κόσμο του ατμίσματος χωρίς ανησυχίες.
  • εύκολο ξαναγέμισμα : το tajizen judo vape 24000 έχει βολικό σχέδιο πλήρωσης για γρήγορη και εύκολη αναπλήρωση του αγαπημένου σας υγρού e-liquid. δεν υπάρχει φασαρία όπως wμε τις πιο παραδοσιακές συσκευές ατμίσματος.

    εξαρτήματα :

    • 1 x ijoy tajizen judo 24000 vape mod
    • 2 διαφορετικοί τρόποι ατμίσματος (τυπική ) (ενισχυμένη)
    • 1 x εγχειρίδιο χρήστη
    • η λειτουργία κλειδώματος για παιδιά αποτρέπει την ακούσια χρήση
    • διαισθητική απόδοση οθόνης αφής
    • εξαιρετική μπαταρία και πηνίο απόδοση

      μπορείτε τώρα να μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο απόδοσης ατμίσματος με το ijoy tajizen judo vape 24000. Οι έμπειροι και αρχάριοι ατμιστές θα λατρέψουν αυτό το προηγμένο σύστημα ατμίσματος. η μεγάλη γκάμα λειτουργιών και προσαρμόσιμων επιλογών είναι έτοιμες για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. ανεβείτε πάνω από τον διαγωνισμό vape σήμερα με το ijoy tajizen judo vape 24000.

      ijoy tajizen judo vape flavors

      • apple kiwi : εντελώς τραγανό και δροσιστικό! η συγχώνευση μήλου και ακτινιδίου έχει την τέλεια ποσότητα πικρής μήλου και εξωτική γεύση ακτινιδίου για μια έκρηξη φρουτώδους καλοσύνης που θα λατρέψετε. είναι το τέλειο αναψυκτικό.
      • τσιχλόφουσκα μούρων : έχει γεύση σαν μούστοδ όπως ακούγεται! Αυτό είναι ένα μείγμα "έκρηξη από το παρελθόν" από ανάμεικτα μούρα, όλα τυλιγμένα στη λαστιχωτή καλοσύνη της ζαχαρούχου τσιχλόφουσκας. είναι μια παιχνιδιάρικη γεύση με γλυκό φρούτο και μια γεύση του παρελθόντος σε κάθε ρουφηξιά.
      • blackberry cherry : σε όποιον δεν αρέσει η γεύση των βατόμουρων και των κερασιών, μαζεύονται σε αυτό το άτμισμα γεμάτο με φρουτώδη καλοσύνη. αυτός ο γευστικός συνδυασμός προσφέρει μια εμπειρία ατμίσματος που είναι απόλυτα ικανοποιητική και υπέροχα γευστική.
      • μπλε πάγος βατόμουρου : χαλαρώστε με την παγωμένη έκρηξη της γεύσης του πάγου μπλε βατόμουρου. Τα πικάντικα μπλε σμέουρα ενισχύονται με ένα κρύο μενθόλη για ένα τραγανό αναζωογονητικό ατμό. είναι μια παγωμένη γεύση γεμάτη φρουτώδη γλυκύτητα ακολουθούμενη από παγωμένη μέντα.
      • μπλε φράουλα καρύδας : τι θα σκεφτούν μετά αυτό το δελεαστικό μείγμα από ώριμες φράουλες, κρεμώδη καρύδα και ζουμερά βατόμουρα είναι ένα απόλυτο teaser γλώσσας. σκάψτε αυτή τη γεύση των τροπικών!
      • παγωμένο καρπούζι : ζουμερό και δροσιστικόΗ γεύση του πεπονιού ζωντανεύει με μια βουτιά δροσερής μενθόλης. Αυτό το μείγμα παγωμένου καρπουζιού φέρνει μια έκρηξη φρούτων που ακολουθείται από ένα δροσερό φινίρισμα μέντας.
      • cool mint : το super cool είναι εδώ. αυτή η γεύση μέντας χτυπάει διαφορετικά, με μια τραγανή, αναζωογονητική αίσθηση κάθε φορά που φουσκώνετε. δροσιστείτε και μείνετε ψύχραιμοι σήμερα.
      • σόδα cranberry : είναι ένα ανθρακούχο, σβήσιμο της δίψας που παρασκευάζεται από τάρτα cranberries και αφρώδη σόδα που ρίχνει μια έκρηξη funky γεύσης φρούτων στον ουρανίσκο σας. πάρτε λίγη σόδα cranberry σύντομα!
      • λεμόνι ροδάκινο passionfruit: είναι σαν να φουσκώνεις ένα smoothie φρούτων! τα ξύσμα λεμόνια, τα χυμώδη ροδάκινα και τα τροπικά φρούτα του πάθους συνδυάζονται τέλεια. αυτός ο συνδυασμός γεύσης προσφέρει μια μεγάλη έκρηξη εσπεριδοειδών και γλυκύτητας με μια τροπική ανατροπή.
      • μάνγκο λάιμ ανανά : λαμπερός και απολαυστικός, πρέπει να έχει μείγμα από ζουμερά μάνγκο, πικάντικα λάιμ και ώριμους, χρυσαφί ανανάδες ρίχνει μια έκρηξη τροπικής καλοσύνης στη γλώσσα σας με κάθε ρουφηξιά . αυτό είναιΤο land combo προσφέρει μια αναζωογονητική γεύση ατμίσματος ακριβώς για την καλοκαιρινή απόλαυση.
      • pineapple lime : απολαύστε τη ζωηρή και συναρπαστική γεύση του λάιμ ανανά, όπου τα χειροποίητα λάιμ συνδυάζονται με φυσικά γλυκό ανανά, για μια έκρηξη ισημερινής καλοσύνης. Αυτό είναι μια τέλεια ισορροπία γλυκού και τάρτας, για συνεδρίες ατμίσματος που είναι ταυτόχρονα αναζωογονητικές και χορταστικές.
      • ξινό σταφύλι φράουλα : χρειάζεστε την πικάντικη, πικάντικη γεύση του σταφυλιού φράουλας στη ζωή σας. είναι όλα σχετικά με τις ώριμες φράουλες και τα ζουμερά σταφύλια τελειωμένα με μια ξινή ανατροπή. Αυτή η τολμηρή έκρηξη φρουτώδους γεύσης και γευστικής γεύσης είναι ένα δελεαστικό μείγμα γλυκόξινου που σίγουρα θα ξυπνήσει τους διψασμένους γευστικούς κάλυκες σας.
      • τριπλό μάνγκο: μπείτε σε έναν παράδεισο τριπλού ατμίσματος με αυτό το τρελό καλό μείγμα τριών διαφορετικών ποικιλιών μάνγκο. η εκπληκτική γεύση σε κάθε ρουφηξιά θα ικανοποιήσει τις πιο τρελλές επιθυμίες κάθε λάτρη του μάνγκο.
      • μασάτε καρπούζι: σίγουρα θα το εκτιμήσετεε τη ζουμερή νοστιμιά του μασήματος καρπουζιού. ρουφηξιά με γεύση ώριμου καρπουζιού με μόνο μια πινελιά γλυκύτητας για μια εντελώς μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Αυτό είναι ένα στιγμιαίο κλασικό που προσφέρει μια ολοήμερη, απολαυστική λύση ατμίσματος.
      • λευκός πάγος φράουλας : η λεπτή γεύση του πάγου λευκής φράουλας είναι αποτέλεσμα ώριμων φραουλών κήπου αναμεμειγμένες με την τέλεια ποσότητα κρύας μενθόλης. είναι ένα τραγανό και αναζωογονητικό ατμό με εκπληκτικά δροσερό φινίρισμα μέντας.

        κάθε μία από αυτές τις επιλογές από τις γεύσεις ijoy tajizen judo 24k vape προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Υπάρχει μια γευστική προτίμηση για κάθε ατμιστή που μπορεί να απολαύσει με τατζίζεν τζούντο 24000 ρουφηξιές.

Νέα διαδικασία αποστολής και ειδοποιήσεις παρακολούθησης

 

Είμαστε περήφανοι που επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας γρήγορα, με τις περισσότερες παραγγελίες να φεύγουν από τις εγκαταστάσεις μας σε λιγότερο από 24 ώρες. Σε περιόδους υψηλής ζήτησης, η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως και 72 ώρες. Χρησιμοποιούμε ένα αξιόπιστο δίκτυο αποστολής για αλληλογραφία vape για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση των δεμάτων σας.

 

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα λάβετε τη μέθοδο αποστολής και τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία σας και τον τοπικό πάροχο υπηρεσιών. Ένα email παρακολούθησης θα σας αποσταλεί αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας στις εγκαταστάσεις μας.

 

*Λάβετε υπόψη ότι όλοι οι χρόνοι διέλευσης είναι εκτιμήσεις και δεν περιλαμβάνουν Σαββατοκύριακα ή αργίες.

 

Εάν βρίσκεστε στο μεσοδυτικό ή ανατολικό μισό των ΗΠΑ, η παραγγελία σας μπορεί να υποβληθεί σε διαδικασία αποστολής σε 2 βήματα.

 

Για να βελτιστοποιήσετε την εξοικονόμηση πόρων και να εξοικονομήσετε έξοδα αποστολής, σκεφτείτε να αγοράσετε την παραγγελία σας χύμα.

 

PUDOpoint - Επιλογή παραλαβής σε τοπική επιχείρηση

 

Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την PUDOpoint για να προσφέρουμε έναν βολικό και ασφαλή πάγκο παραλαβής σε μια τοπική επιχείρηση κοντά σας!

 

Η ομάδα μας θα αποστείλει το πακέτο σας στην τοποθεσία PUDO που έχετε επιλέξει στο ταμείο με βάση την αναζήτηση Ταχυδρομικού Κώδικα. Μόλις η παραγγελία παραδοθεί στην τοποθεσία της επιχείρησης, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email ότι είναι έτοιμη για παραλαβή με τη διεύθυνση τοποθεσίας, τον αριθμό παραγγελίας και τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.

 

Μπορείτε να παραλάβετε πακέτα την ώρα και το μέρος που σας βολεύει χωρίς να ανησυχείτε για τα πακέτα που έχουν μείνει στην πόρτα σας ενώ είστε έξω!

 

Κάλυψη νέας υπηρεσίας

 

Μπορεί να δείτε ότι δεν είμαστε σε θέση να αποστείλουμε σε ορισμένους από τους πελάτες μας, κυρίως λόγω υλικοτεχνικού περιορισμού ή έλλειψης τοπικής υπηρεσίας μεταφορέα σε ορισμένες περιοχές στις ηπειρωτικές ΗΠΑ. Ωστόσο, το δίκτυο αποστολών μας με 20+ τοπικούς τοπικούς μεταφορείς επεκτείνεται κάθε εβδομάδα, γι' αυτό εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε όταν θα μπορέσουμε να σας στείλουμε ξανά!

 

Εάν δεν είμαστε σε θέση να στείλουμε στον προορισμό σας, θα ειδοποιηθεί κατά το ταμείο. Φροντίστε να ελέγξετε τον Έλεγχο Ταχυδρομικού Κώδικα και να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις. Επιπλέον, επικοινωνήστε μαζί μας αργότερα, καθώς προσθέτουμε κάλυψη υπηρεσιών κάθε εβδομάδα.

 

Απαιτείται υπηρεσία υπογραφής ενηλίκων

 

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή δικαιοδοσία και τους νόμους, για όλες τις ταχυδρομικές παραγγελίες vape θα απαιτείται η χρήση της Επιβεβαίωσης Υπογραφής Ενηλίκων (21+) κατά την παράδοση για πακέτα που περιέχουν προϊόντα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Για να λάβετε αυτό το πακέτο, ο παραλήπτης πρέπει να επιδείξει στον υπάλληλο παράδοσης ένα κατάλληλο έντυπο κρατικής ταυτότητας με φωτογραφία για επιβεβαίωση ηλικίας.

 

Η υπηρεσία Adult Signature απαιτεί μια επιπλέον χρέωση 7 $ και οι τιμές θα αντικατοπτρίζονται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Εάν είναι πιο βολικό για εσάς, μπορούμε να στείλουμε τα ατμιστικά σας σε μια επαγγελματική διεύθυνση. Δεν είναι δυνατή η αποστολή σε ταχυδρομικές θυρίδες.

 

Χρονοδιαγράμματα αποστολής και χειρισμού

 

Μπορεί να χρειαστούν 24 έως 72 εργάσιμες ώρες για την επεξεργασία προτού αποσταλεί για όλες τις παραγγελίες. Μετά την περίοδο επεξεργασίας, θα αποσταλεί αυτόματα ένα email παρακολούθησης στον πελάτη για να επιβεβαιώσει ότι το πακέτο βρίσκεται στα τελικά στάδια εκπλήρωσης. Ο τρόπος αποστολής και οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης θα παρέχονται κατά το ταμείο, ανάλογα με την τοποθεσία σας.

 

Διεθνή πακέτα - Δεν υπάρχει διαθέσιμη εκτίμηση, η παρακολούθηση θα δείξει κίνηση από τις εγκαταστάσεις μας και, στη συνέχεια, μόλις φτάσει στη χώρα σας (Εάν δεν έχετε λάβει ενημερώσεις, επικοινωνήστε με την τοπική τελωνειακή υπηρεσία).

 

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης εορταστικής περιόδου ή της αύξησης των πωλήσεων, η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως και 5 εργάσιμες ημέρες. Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά καθημερινά για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες λαμβάνουν πακέτα το συντομότερο δυνατό, επομένως εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας.

 

Επεξεργαζόμαστε παραγγελίες από τις 8:00 π.μ. PST - 4 μ.μ. PST από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι μεταφορείς δεν επεξεργάζονται παραγγελίες τα Σαββατοκύριακα και Διακοπές.

 

Επιστροφή στον αποστολέα

 

Οποιεσδήποτε υπηρεσίες επαναποστολής υπόκεινται στην αποκλειστική διακριτική ευχέρεια της ijoyvapegreece .

 

Εάν ένα δέμα επιστραφεί σε εμάς λόγω μη παραδοτέας διεύθυνσης, όπως λανθασμένη ή ελλιπής διεύθυνση, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να εκδίδουμε επιστροφή χρημάτων ή να στείλουμε προϊόντα αντικατάστασης με δικά μας έξοδα. Εάν τα αγαθά μας επιστραφούν πίσω στις εγκαταστάσεις μας, θα προσφερθεί επιστροφή χρημάτων μείον τα ταχυδρομικά έξοδα.

 

Εάν ένα δέμα επιστραφεί στον αποστολέα επειδή ο μεταφορέας δεν μπόρεσε να συλλέξει υπογραφή ενηλίκου και απόδειξη ταυτότητας, η ijoyvapegreece διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ένα τέλος ανεφοδιασμού $15 από την επιστροφή χρημάτων της παραγγελίας. Επιπλέον, η ijoyvapegreece διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει εκ νέου μια παραγγελία αντικατάστασης μόνο αφού μας επιστραφεί και υποβληθεί σε επεξεργασία το αρχικό πακέτο και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα ξαναστείλουμε με δικά μας έξοδα.

 

Κρατικοί Κανονισμοί

 

Οι παραγγελίες με απαγορευμένα είδη θα αφαιρεθούν και θα ακυρωθούν από την παραγγελία, με την προϋπόθεση ότι ολόκληρη η παραγγελία ακυρωθεί και επιστραφεί ενώ το υπόλοιπο πακέτο θα υποβληθεί σε κανονική επεξεργασία.

 

Όλες οι εκπτώσεις Vape έχουν περιοριστεί στις ακόλουθες τοποθεσίες και ενδέχεται να επεκταθούν σε άλλες περιοχές που δεν αναφέρονται εδώ:

 

  1. Πολιτεία - Αρκάνσας, Μέιν, Όρεγκον, Γιούτα και Βερμόντ
  2. Πόλεις - Σαν Φρανσίσκο, Άνκορατζ

 

Οι πωλήσεις Flavored E-Liquid περιορίζονται στις ακόλουθες τοποθεσίες και ενδέχεται να επεκταθούν σε άλλες περιοχές που δεν αναφέρονται εδώ:

 

  1. Πολιτεία - Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσεϊ, Μασαχουσέτη, Ρόουντ Άιλαντ
  2. Πόλεις - Σικάγο, Ουάσιγκτον DC

 

Λάβετε υπόψη ότι η παρεχόμενη λίστα περιορισμών δεν είναι εξαντλητική. Οι περιορισμοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την πολιτεία και θα μπορούσαν να επεκταθούν σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων σε κάθε δικαιοδοσία σε ολόκληρη τη χώρα. Επιπλέον, η χρήση κουπονιών ενδέχεται να περιοριστεί λόγω περιορισμών που αφορούν τη δικαιοδοσία.

 

Διεθνείς Παραγγελίες

 

Εάν η χώρα/πολιτεία σας δεν αναφέρεται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, δεν μπορούμε να δεχτούμε πληρωμή από ή να αποστείλουμε στη χώρα σας αυτήν τη στιγμή.

 

  1. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται αναφέρονται δεν θα μετατραπεί αυτόματα στο τοπικό σας νόμισμα. Η ijoyvapegreece δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τέλη μετατροπής που σχετίζονται με διεθνείς παραγγελίες.
  2. Όλοι οι δασμοί, οι φόροι, ο ΦΠΑ και τυχόν τέλη που σχετίζονται με την υπηρεσία αποστολής δεν καλύπτονται και οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για αυτές τις πληρωμές. Επιπλέον, ijoyvapegreece δεν φέρει ευθύνη για τυχόν δέματα που κατασχέθηκαν ή σταμάτησαν από τις αρχές ή για τυχόν χρεώσεις που απαιτούνται για διεθνείς δασμούς.

 

Για οποιονδήποτε λόγο που το δέμα επιβάρυνε πρόσθετα έξοδα αποστολής, όπως η απόρριψη από το τελωνείο, η παράδοση σε λάθος διεύθυνση ή η επιστροφή στον αποστολέα από τον πελάτη, το πρόσθετο κόστος υπόκειται σε αφαίρεση από την αρχική πληρωμή.

 

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επικοινωνήσετε με τις τοπικές αρχές για περισσότερους κανόνες και κανονισμούς σχετικά με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα προϊόντα ατμίσματος.

 

Χαμένα & Μη Παραδοθέντα Πακέτα

 

Τα χαμένα ή μη παραδοθέντα πακέτα δεν αποτελούν ευθύνη της ijoyvapegreece και τυχόν ζητήματα που προκύπτουν από πακέτα που δεν έχουν παραληφθεί πρέπει να επιλυθούν από τον πελάτη, με τον τρίτο μεταφορέα σε χρήση. Η ijoyvapegreece καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντήρηση και την επίλυση τέτοιων θεμάτων και τυχόν λανθασμένα ζητήματα αποστολής πρέπει να αναφέρονται εντός 48 ωρών από την τελευταία ενημέρωση παρακολούθησης.

 

Η ijoyvapegreece δεν θα είναι υπεύθυνη για τα πακέτα που εμφανίζονται ως Παραδοτέα όταν αποστέλλονται σε τρίτους μεταφορείς. Οποιαδήποτε ζητήματα προκύψουν με τέτοιες αποστολές που επισημαίνονται ως παραδοτέες πρέπει να επιλύονται από τον πελάτη με την τρίτη μεταφορική εταιρεία.

 

Λάβετε υπόψη ότι λανθασμένες και ελλιπείς υποβολές διεύθυνσης που εισάγονται από τον χρήστη θα προκαλέσουν καθυστερήσεις, επιστροφές και άλλα ζητήματα που θα επηρεάσουν την επιτυχή αποστολή της παραγγελίας σας. Η ijoyvapegreece δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε και όλα τα έξοδα που σχετίζονται με λανθασμένες και εσφαλμένες υποβολές διευθύνσεων που έχουν εισαχθεί από τον χρήστη.

 

Πώς αποστέλλονται τα ανταλλακτικά;

 

Όλες οι αποστολές αντικατάστασης και οι αποστολές με εγγύηση αποστέλλονται χρησιμοποιώντας την τυπική αποστολή.

 

IJOY vape disposable - iJOY TaijiZen Judo 24000 ατμούς μιας χρήσης B044X61 μάνγκο λάιμ ανανά €18.57 IJOY vape disposable - iJOY TaijiZen Judo 24000 ατμούς μιας χρήσης B044X61 μάνγκο λάιμ ανανά IJOY vape flavors - iJOY TaijiZen Judo 24000 ατμούς μιας χρήσης B044X63 ξινό σταφύλι φράουλα IJOY vape flavors - iJOY TaijiZen Judo 24000 ατμούς μιας χρήσης B044X63 ξινό σταφύλι φράουλα €18.57

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης...

Paypal Visa Payments
Copyright © 2024 Ijoyvapegreece.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα προϊόντα που πωλούνται στο   IjoyvapegreeceΤο .com μπορεί να περιέχει νικοτίνη, μια χημική ουσία που προκαλεί μεγάλη εξάρτηση. Τα προϊόντα που προσφέρονται στον ιστότοπο δεν προορίζονται για χρήση από ανηλίκους κάτω των 18 ετών, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, άτομα με καρδιαγγειακά προβλήματα, άτομα με επιληπτικές κρίσεις ή οποιονδήποτε πρέπει να αποφεύγει τη χρήση καπνού ή προϊόντων νικοτίνης για ιατρικούς λόγους. Κρατάτε πάντα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μακριά από παιδιά.

Νέα διαδικασία αποστολής και ειδοποιήσεις παρακολούθησης

 

Είμαστε περήφανοι που επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας γρήγορα, με τις περισσότερες παραγγελίες να φεύγουν από τις εγκαταστάσεις μας σε λιγότερο από 24 ώρες. Σε περιόδους υψηλής ζήτησης, η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως και 72 ώρες. Χρησιμοποιούμε ένα αξιόπιστο δίκτυο αποστολής για αλληλογραφία vape για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση των δεμάτων σας.

 

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα λάβετε τη μέθοδο αποστολής και τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία σας και τον τοπικό πάροχο υπηρεσιών. Ένα email παρακολούθησης θα σας αποσταλεί αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας στις εγκαταστάσεις μας.

 

*Λάβετε υπόψη ότι όλοι οι χρόνοι διέλευσης είναι εκτιμήσεις και δεν περιλαμβάνουν Σαββατοκύριακα ή αργίες.

 

Εάν βρίσκεστε στο μεσοδυτικό ή ανατολικό μισό των ΗΠΑ, η παραγγελία σας μπορεί να υποβληθεί σε διαδικασία αποστολής σε 2 βήματα.

 

Για να βελτιστοποιήσετε την εξοικονόμηση πόρων και να εξοικονομήσετε έξοδα αποστολής, σκεφτείτε να αγοράσετε την παραγγελία σας χύμα.

 

PUDOpoint - Επιλογή παραλαβής σε τοπική επιχείρηση

 

Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την PUDOpoint για να προσφέρουμε έναν βολικό και ασφαλή πάγκο παραλαβής σε μια τοπική επιχείρηση κοντά σας!

 

Η ομάδα μας θα αποστείλει το πακέτο σας στην τοποθεσία PUDO που έχετε επιλέξει στο ταμείο με βάση την αναζήτηση Ταχυδρομικού Κώδικα. Μόλις η παραγγελία παραδοθεί στην τοποθεσία της επιχείρησης, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email ότι είναι έτοιμη για παραλαβή με τη διεύθυνση τοποθεσίας, τον αριθμό παραγγελίας και τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.

 

Μπορείτε να παραλάβετε πακέτα την ώρα και το μέρος που σας βολεύει χωρίς να ανησυχείτε για τα πακέτα που έχουν μείνει στην πόρτα σας ενώ είστε έξω!

 

Κάλυψη νέας υπηρεσίας

 

Μπορεί να δείτε ότι δεν είμαστε σε θέση να αποστείλουμε σε ορισμένους από τους πελάτες μας, κυρίως λόγω υλικοτεχνικού περιορισμού ή έλλειψης τοπικής υπηρεσίας μεταφορέα σε ορισμένες περιοχές στις ηπειρωτικές ΗΠΑ. Ωστόσο, το δίκτυο αποστολών μας με 20+ τοπικούς τοπικούς μεταφορείς επεκτείνεται κάθε εβδομάδα, γι' αυτό εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε όταν θα μπορέσουμε να σας στείλουμε ξανά!

 

Εάν δεν είμαστε σε θέση να στείλουμε στον προορισμό σας, θα ειδοποιηθεί κατά το ταμείο. Φροντίστε να ελέγξετε τον Έλεγχο Ταχυδρομικού Κώδικα και να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις. Επιπλέον, επικοινωνήστε μαζί μας αργότερα, καθώς προσθέτουμε κάλυψη υπηρεσιών κάθε εβδομάδα.

 

Απαιτείται υπηρεσία υπογραφής ενηλίκων

 

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή δικαιοδοσία και τους νόμους, για όλες τις ταχυδρομικές παραγγελίες vape θα απαιτείται η χρήση της Επιβεβαίωσης Υπογραφής Ενηλίκων (21+) κατά την παράδοση για πακέτα που περιέχουν προϊόντα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Για να λάβετε αυτό το πακέτο, ο παραλήπτης πρέπει να επιδείξει στον υπάλληλο παράδοσης ένα κατάλληλο έντυπο κρατικής ταυτότητας με φωτογραφία για επιβεβαίωση ηλικίας.

 

Η υπηρεσία Adult Signature απαιτεί μια επιπλέον χρέωση 7 $ και οι τιμές θα αντικατοπτρίζονται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Εάν είναι πιο βολικό για εσάς, μπορούμε να στείλουμε τα ατμιστικά σας σε μια επαγγελματική διεύθυνση. Δεν είναι δυνατή η αποστολή σε ταχυδρομικές θυρίδες.

 

Χρονοδιαγράμματα αποστολής και χειρισμού

 

Μπορεί να χρειαστούν 24 έως 72 εργάσιμες ώρες για την επεξεργασία προτού αποσταλεί για όλες τις παραγγελίες. Μετά την περίοδο επεξεργασίας, θα αποσταλεί αυτόματα ένα email παρακολούθησης στον πελάτη για να επιβεβαιώσει ότι το πακέτο βρίσκεται στα τελικά στάδια εκπλήρωσης. Ο τρόπος αποστολής και οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης θα παρέχονται κατά το ταμείο, ανάλογα με την τοποθεσία σας.

 

Διεθνή πακέτα - Δεν υπάρχει διαθέσιμη εκτίμηση, η παρακολούθηση θα δείξει κίνηση από τις εγκαταστάσεις μας και, στη συνέχεια, μόλις φτάσει στη χώρα σας (Εάν δεν έχετε λάβει ενημερώσεις, επικοινωνήστε με την τοπική τελωνειακή υπηρεσία).

 

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης εορταστικής περιόδου ή της αύξησης των πωλήσεων, η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως και 5 εργάσιμες ημέρες. Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά καθημερινά για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες λαμβάνουν πακέτα το συντομότερο δυνατό, επομένως εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας.

 

Επεξεργαζόμαστε παραγγελίες από τις 8:00 π.μ. PST - 4 μ.μ. PST από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι μεταφορείς δεν επεξεργάζονται παραγγελίες τα Σαββατοκύριακα και Διακοπές.

 

Επιστροφή στον αποστολέα

 

Οποιεσδήποτε υπηρεσίες επαναποστολής υπόκεινται στην αποκλειστική διακριτική ευχέρεια της ijoyvapegreece .

 

Εάν ένα δέμα επιστραφεί σε εμάς λόγω μη παραδοτέας διεύθυνσης, όπως λανθασμένη ή ελλιπής διεύθυνση, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να εκδίδουμε επιστροφή χρημάτων ή να στείλουμε προϊόντα αντικατάστασης με δικά μας έξοδα. Εάν τα αγαθά μας επιστραφούν πίσω στις εγκαταστάσεις μας, θα προσφερθεί επιστροφή χρημάτων μείον τα ταχυδρομικά έξοδα.

 

Εάν ένα δέμα επιστραφεί στον αποστολέα επειδή ο μεταφορέας δεν μπόρεσε να συλλέξει υπογραφή ενηλίκου και απόδειξη ταυτότητας, η ijoyvapegreece διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ένα τέλος ανεφοδιασμού $15 από την επιστροφή χρημάτων της παραγγελίας. Επιπλέον, η ijoyvapegreece διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει εκ νέου μια παραγγελία αντικατάστασης μόνο αφού μας επιστραφεί και υποβληθεί σε επεξεργασία το αρχικό πακέτο και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα ξαναστείλουμε με δικά μας έξοδα.

 

Κρατικοί Κανονισμοί

 

Οι παραγγελίες με απαγορευμένα είδη θα αφαιρεθούν και θα ακυρωθούν από την παραγγελία, με την προϋπόθεση ότι ολόκληρη η παραγγελία ακυρωθεί και επιστραφεί ενώ το υπόλοιπο πακέτο θα υποβληθεί σε κανονική επεξεργασία.

 

Όλες οι εκπτώσεις Vape έχουν περιοριστεί στις ακόλουθες τοποθεσίες και ενδέχεται να επεκταθούν σε άλλες περιοχές που δεν αναφέρονται εδώ:

 

  1. Πολιτεία - Αρκάνσας, Μέιν, Όρεγκον, Γιούτα και Βερμόντ
  2. Πόλεις - Σαν Φρανσίσκο, Άνκορατζ

 

Οι πωλήσεις Flavored E-Liquid περιορίζονται στις ακόλουθες τοποθεσίες και ενδέχεται να επεκταθούν σε άλλες περιοχές που δεν αναφέρονται εδώ:

 

  1. Πολιτεία - Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσεϊ, Μασαχουσέτη, Ρόουντ Άιλαντ
  2. Πόλεις - Σικάγο, Ουάσιγκτον DC

 

Λάβετε υπόψη ότι η παρεχόμενη λίστα περιορισμών δεν είναι εξαντλητική. Οι περιορισμοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την πολιτεία και θα μπορούσαν να επεκταθούν σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων σε κάθε δικαιοδοσία σε ολόκληρη τη χώρα. Επιπλέον, η χρήση κουπονιών ενδέχεται να περιοριστεί λόγω περιορισμών που αφορούν τη δικαιοδοσία.

 

Διεθνείς Παραγγελίες

 

Εάν η χώρα/πολιτεία σας δεν αναφέρεται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, δεν μπορούμε να δεχτούμε πληρωμή από ή να αποστείλουμε στη χώρα σας αυτήν τη στιγμή.

 

  1. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται αναφέρονται δεν θα μετατραπεί αυτόματα στο τοπικό σας νόμισμα. Η ijoyvapegreece δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τέλη μετατροπής που σχετίζονται με διεθνείς παραγγελίες.
  2. Όλοι οι δασμοί, οι φόροι, ο ΦΠΑ και τυχόν τέλη που σχετίζονται με την υπηρεσία αποστολής δεν καλύπτονται και οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για αυτές τις πληρωμές. Επιπλέον, ijoyvapegreece δεν φέρει ευθύνη για τυχόν δέματα που κατασχέθηκαν ή σταμάτησαν από τις αρχές ή για τυχόν χρεώσεις που απαιτούνται για διεθνείς δασμούς.

 

Για οποιονδήποτε λόγο που το δέμα επιβάρυνε πρόσθετα έξοδα αποστολής, όπως η απόρριψη από το τελωνείο, η παράδοση σε λάθος διεύθυνση ή η επιστροφή στον αποστολέα από τον πελάτη, το πρόσθετο κόστος υπόκειται σε αφαίρεση από την αρχική πληρωμή.

 

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επικοινωνήσετε με τις τοπικές αρχές για περισσότερους κανόνες και κανονισμούς σχετικά με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα προϊόντα ατμίσματος.

 

Χαμένα & Μη Παραδοθέντα Πακέτα

 

Τα χαμένα ή μη παραδοθέντα πακέτα δεν αποτελούν ευθύνη της ijoyvapegreece και τυχόν ζητήματα που προκύπτουν από πακέτα που δεν έχουν παραληφθεί πρέπει να επιλυθούν από τον πελάτη, με τον τρίτο μεταφορέα σε χρήση. Η ijoyvapegreece καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντήρηση και την επίλυση τέτοιων θεμάτων και τυχόν λανθασμένα ζητήματα αποστολής πρέπει να αναφέρονται εντός 48 ωρών από την τελευταία ενημέρωση παρακολούθησης.

 

Η ijoyvapegreece δεν θα είναι υπεύθυνη για τα πακέτα που εμφανίζονται ως Παραδοτέα όταν αποστέλλονται σε τρίτους μεταφορείς. Οποιαδήποτε ζητήματα προκύψουν με τέτοιες αποστολές που επισημαίνονται ως παραδοτέες πρέπει να επιλύονται από τον πελάτη με την τρίτη μεταφορική εταιρεία.

 

Λάβετε υπόψη ότι λανθασμένες και ελλιπείς υποβολές διεύθυνσης που εισάγονται από τον χρήστη θα προκαλέσουν καθυστερήσεις, επιστροφές και άλλα ζητήματα που θα επηρεάσουν την επιτυχή αποστολή της παραγγελίας σας. Η ijoyvapegreece δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε και όλα τα έξοδα που σχετίζονται με λανθασμένες και εσφαλμένες υποβολές διευθύνσεων που έχουν εισαχθεί από τον χρήστη.

 

Πώς αποστέλλονται τα ανταλλακτικά;

 

Όλες οι αποστολές αντικατάστασης και οι αποστολές με εγγύηση αποστέλλονται χρησιμοποιώντας την τυπική αποστολή.

 

Product Inquiry Popup

MEN'S SIZES                                  
US 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12
UK 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11
EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

 

WOMEN'S SIZES                                  
US 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12      
UK 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10      
EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

 

YOUTH SIZES                                  
US K10 K11 K12 K13 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7
EU 27 28.5 30 31.5 32.5 33 33.5 34.5 35 35.5 36 37 37.5 38 39 39.5 40
CM 17 17.5 18.5 19.5 20 20.5 21 21.5 22   22.5 23 23.5 24 24.5 25